Pinnalla pysymisen taito

Tervehdys!

Jos luulitte, että oon hautautunut kurssieni ja stressini alle, voin ylpeänä kertoa, että olitte väärässä. Kaikki langat ovat (vielä) tiukasti käsissä ja vaikka oon viikoittain hakkaamassa päätä seinään gradun kanssa, hommat etenee. Hammasta purren ja välillä hoiperrellen, mutta etenee kuitenkin. 

Syyskuu meni hujauksessa, eikä blogitaukoon liity mitään dramaattista. Koulupäivän jälkeen vaan ei tee mieli jatkaa läppärin ruudun tuijottamista (vaihdan yleensä Netflixiin), niin tänne kirjoittelu on jäänyt vähemmälle. Vihkojen suurkuluttajana ostin kuitenkin blogijutuille oman vihkosen, johon kirjoittelen postausideoita ja -luonnoksia. Ehkä ne eksyy joskus tännekin. 


☀️

Oulu-tekemistä: kun olet saanut tarpeeksesi Ainolanpuiston sorsista (niin kuin niistä muka voisi saada tarpeekseen), voit siirtyä patosillalle ihastelemaan auringonlaskua. 


🌻

Syksyn auringonkukkasaldo jäi näihin virkattuihin, mutta onneksi ne ainakin kestävät kauemmin kuin oikeat.


🌲

Ollaan viime viikot kokkailtu sienistä niin ahkerasti, etten varmaan syö suppiksia tämän syksyn jälkeen. Miten ihanaa on kuitenkin ollut käydä sienimetsällä. <3



Etsitään poikaystävän kanssa yhteistä asuntoa enkä voi ymmärtää, miten hankalaa on löytää kämppä, joka on sekä sievä että käytännöllinen. (Käytiin vastikään katsomassa asuntoa, jonka parveke oli niin suuri, että sinne olisi voinut perustaa ravintolan.) 
Villen kriteerit: sauna ja parveke. 
Mun kriteerit: ei tapetteja, ei parkettia, ei liukuovia, ei mitään sinistä, lähellä keskustaa, kohtuu vuokra, ei 2000-luvulla rakennettu, erillinen keittiö, ilta-aurinko, astianpesukone, ei suihkukaappia, kunnon pakastin... Miksi olla helppo kun voi olla hankala.


🏠

En muista kävinkö kotikotona koko kesänä, mutta syksyllä oon kerennyt pyörähtää siellä parinakin viikonloppuna. Lapsuuden maisemat näyttivät nostalgialasien takaa kummasti mielenkiintoisemmilta, vaikka tuosta nurinkurisesta kyltistä oon pitänyt niin kauan kuin muistan.


☕️

Kansallisen korvapuustipäivän puustit. <3


🥤

Holittomat approt olivat suurempi taistelu kuin olisin koskaan voinut kuvitella. Olin kolmannen rastin jälkeen valmis oksentamaan ananaslimua.


🌊

Syksyyn on mahtunut uusia harrastuksia: uimista ja tanssia. Kävin uimassa viimeksi varmaan kolme viikkoa sitten, mutta aion silti urhoollisesti yrittää aloittaa avantouinnin tänä talvena. Tanssissa oon rämpinyt kuin ihmeen kaupalla, vaikka koordinaatiokyky ja rytmitaju ovat aivoilleni vieraita sanoja. Vaikka välillä tuntuu, ettei mikään onnistu ja tekee mieli baunssata helvettiin sieltä salista, oon ylpeä itsestäni, etten oo skipannut ainuttakaan tuntia. Kunhan alkujärkytyksestä toipui, tunneilla on ollut oikeasti tosi hauskaa, vaikkei kaikki askeleet menisikään oikein.


🥞

Blogiystävällinen iltapala: suklaa-banaanilettuja.


🍂

Syksyn romantisointi on onnistunut mallikkaasti auringonlaskujen, korvapuustien ja Gossip Girl -maratonien avustuksella. Ensi syksynä toivoisin romantisoivani esimerkiksi Manhattanilla. 

Kommentit

Lähetä kommentti

  1. Oih ihana Oulu <3 sitä on oppinut arvostamaan kun asuu niin kaukana.

    Gossip Girl on yks parhaimmista syksysarjoista! Vielä joskus minäkin lähden Manhattanille, ja osoittelen kaikkia kuvauspaikkoja :D

    VastaaPoista