Kirppislöytöjä kesältä

Helou!

Oon hillonnut näitä tuoreimpia kirppislöytöjäni nyt sen verran kauan, että ehkä on jo korkea aika esitellä ne, kun vuodenaikakin alkaa pikkuhiljaa vaihtua. Siispä pidemmittä puheitta: mitä kaikkea kivaa oon viime kuukausien aikana kantanut kirpputoreilta kotiin?


Rakastan kaikkea enkelikuvioista, ja tämä suloinen muki löytyi kierrätyskeskuksesta viidelläkymmenellä sentillä. Limingantullissa sijaitsevasta kierrätyskeskus Likestä tekee ehdottomasti parhaat (ja edullisimmat) astialöydöt!


Oon pitkään etsinyt kakkulautasia, koska oon tarjoillut kakut ja pullat milloin mistäkin kipoista, mutta missään ei oo tullut vastaan mitään sieviä mutta kohtuuhintaisia lautasia. Nämä löysin sitten 40 sentin kappalehintaan kierrätyskeskuksesta – hinta oli siis enemmän kuin kohdillaan. En oo hirveästi hopean tai sinisen perään, mutta nää on kyllä hurjan nätit ja juuri sen kokoiset, joita oon metsästänyt.


Myönnän, että tää oli ihan puhtaasti sellainen kesäostos – sokaistuin täysin tuosta ihanan kesäisestä kuosista ja värimaailmasta. En käytä oikeastaan minkäänlaisia huiveja ja tääkin tulee todennäköisesti roikkumaan jossain ihan muualla kuin kaulassa, mutta eiköhän tälle vielä jotain käyttöä löydy. Löysin tän kaunokaisen viereiseltä Lähis-kirppikseltä ja maksoin siitä vain 50 senttiä.


Setin siveltimiä löysin kahdella eurolla Taiteiden yöstä parin viikon takaa. Oon ostellut kaapit täyteen lankoja, askartelutarvikkeita ja maalailuvälineitä, niin odottakaas vaan, kun inspiraatio iskee ja luovuuteni pääsee valloilleen. (Odottelen sitä itsekin.)


Karhun mustan takin löysin joskus alkukesästä Lähikseltä. Maksoin uudenveroisesta takista vain viisi euroa. Oon käyttänyt tätä jo jonkin verran kesällä, mutta ennustan takille kovempaa käyttöä syksyllä!


Tän ruskean takin löysin Marskinpuiston lauantaikirpparilta. Ei ehkä ihan mun tyylinen, vaikkakin väri on kyllä kaunis ja mulle sopiva, mutta näin tässä niin paljon potentiaalia syystakiksi, että en voinut jättää ostamatta. Takki on Suomessa valmistettu ja maksoin siitä vain kaksi euroa.

Mitäs pidätte löydöistä? ✨

Kommentit

Lähetä kommentti

  1. Hyviä löytöjä! Ei ollut takkeja hinnoilla pilattu, nuohan on hyvää laatuakin. Ei ole tullut Oulussa kierrettyä kirppiksiä pitkiin aikoihin.. parhaat löydöt tuli aina tehtyä Raksilan Järkikirpparilla, joka on Salen kanssa samassa rakennuksessa. Moni hyvä lopetti yksi kerrallaan, mutta tuo näyttäisi vielä olevan pystyssä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Järkikirppis on kyllä omiakin kestosuosikkeja Oulussa! Käytiinkin siellä ihan vasta eikä tarvinnut tyhjin käsin poistua 😸

      Poista
  2. Kiitos ihanasta postauksesta! Kirppislöytöjen esittelysi toi mukanaan lämpimiä kesämuistoja ja inspiroi itseäkin suuntaamaan lähimmälle kirpputorille etsimään aarteita. On aina ilo nähdä, miten vanhat tavarat saavat uuden elämän ja kuinka ne tuovat iloa arkeen. Kesän lämpö ja valoisuus tuntuvat välittyvän näistä löydöistä, ja niiden tarinat tuovat mukavaa syvyyttä. Toivottavasti syksy tuo mukanaan yhtä ihania löytöjä ja uusia muistoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! Kiva kuulla, jos postaus herätti inspiraation lähteä kirppistelemään. Toivotaan, että syksy tuo tullessaan samanlaisia löytöjä ja muistoja <3

      Poista