Kandeja ja köyhiä ritareita


🎓 

Miten sievän mekon löysin perjantain publiikkiin! Kiersin valehtelematta läpi kaikki keskustan vaatekaupat (ne nyt kyllä on aika äkkiä nähty, heh) ennen kuin tämä ihanuus tuli vastaan Kekäleessä. Rakastuin samantien sekä mekon malliin että väriin ja pienen jahkailun jälkeen kiikutin sen lopulta kotiin.



Viikonlopun juhlalookkia täydentämässä olivat nämä ihanat Kalevala Korun Nukkekääty-korvikset, jotka sain talvella syntymäpäivälahjaksi. Rakastan tätä yksinkertaista muotoilua, ja pronssiset korut sopivat kauniisti vedenvihreän mekon kanssa. 


🍽

Käytiin perjantaina juhlan kunniaksi testaamassa syksyllä Ouluun avautunut Alfred, josta oon kuullut paljon kehuja. Ja olihan se ruoka kyllä hyvää! Maisteltiin paria eri härkäannosta, joista kuvassa näkyvä sisäfilee vei täpärästi voiton. Jälkkäriksi otettiin pavlovaa ja pain perdua, enkä osaa päättää, pidinkö enemmän omasta passioisesta pavlovastani vai poikaystävän köyhästä ritarista.


☔️ 

Äimäraution siirtolapuutarha oli vesisateella hurjan tunnelmallinen. <3


🐑

Käytiin moikkaamassa Hietasaaren lampaita eikä puhettakaan, että näitä pällistelijöitä olisi päässyt silittämään, mutta tää oli jo vahva startti!


📚

Sain luettua Joël Dickerin Huoneen 622 arvoituksen enkä aivan osaa päättää, pidinkö kirjasta vai en. Hurjan koukuttava (kuten muutkin Dickerin teokset), sitä en voi kieltää, mutta siis en oo varmaan koskaan lukenut mitään kirjaa noin hermo pinnassa. :-D Joka luvussa tapahtui ties mitä ihme käänteitä ja loppuratkaisua venytettiin kyllä taas äärimmilleen. Murhan uhrikin paljastui vasta jotain neljäsataa sivua myöhemmin… Jos etsit kirjaa, jota ei pysty laskemaan käsistään, Dickerin tiiliskivet ovat siihen tarkoitukseen kaikessa raivostuttavuudessaan loistavia.


🌱

Koti järjestyksessä. <3 Viherkasvini elävät ja voivat hyvin. Ville kasvaa silmissä, Olli oli kuvanottohetkellä janoinen.

Kommentit

Lähetä kommentti