Keskikesä


Hei vaan!

En enää muista monesko lomaviikko maanantaina jo starttasi, mutta loma on tullut tarpeeseen. Kun keväällä palautin viimeiset kurssityöt eikä tiedossa ollut sen jälkeen koulua tai töitä, tuntui oudolta – ja jotenkin myös vähän väärältä – vain olla, kun muut ympärillä tekivät töitä, opiskelivat tai lukivat pääsykokeisiin. Yritin kyllä löytää töitä ja suunnittelin kesäopintojenkin suorittamista, mutta töitä en saanut enkä uusia kurssejakaan lopulta ottanut kesäksi. Opintolainan määrä kesän jälkeen vähän hirvittää, mutta ehkä se on pieni hinta siitä, että saa nollata pään monella tavalla raskaan lukuvuoden jälkeen. Ehtii sitä taas syksyllä opiskella, mutta siihen asti aion ottaa kaiken ilon irti tästä ihanasta toimettomuudesta. 

Viikonloppu hurahti juhannuksen vietossa pohjoisessa, ja meillä oli kaikin puolin oikein onnistunut mökkiviikonloppu. Saunottiin, uitiin (heitin vihdoin talviturkin), paljuiltiin, suppailtiin, soudeltiin, grillailtiin ja pelattiin (kuka mitäkin). Mökkiolympialaisten voitto jäi saavuttamatta ja ötökät söi päästä varpaisiin, mutta muuten oli varsin toimiva juhannus kivalla porukalla. En oo aikuisiällä oikein juhlinut juhannusta mitenkään ja tää olikin itse asiassa mun ensimmäinen mökkijuhannus, mutta ainakin tämän kerran perusteella aion antaa sille jatkossakin mahdollisuuden. 

Jahka saan juhannuksen univelat kuitattua, lomailu jatkuu samalla hyväksi todetulla kaavalla: vähemmän suunnittelua, enemmän extemporea. Ostin vihdoin liput Maustetyttöjen perjantain keikalle (en oikeasti muista, milloin oon viimeksi käynyt keikalla) ja ensi viikolla suuntaan Kymenlaakson kehtoon Kouvolaan kaveroimaan, mistä luonnollisesti on myöhemmin luvassa kuvakimara. Heinäkuun kalenteri onkin sitten muuten vielä tyhjä eikä elokuullekaan oo paria viikonloppua lukuun ottamatta suunnitelmia. Ollaan tosin puhuttu poikaystävän kanssa, että lähdettäisiin käymään jossain ulkomailla, jos vielä löydettäisiin kohtuuhintaisia lentoja jonnekin päin Eurooppaa. Puola ja Balkan kiinnostaa, mutta matkanjohtaja kelpuuttaa kyllä muutkin vaihtoehdot.

En muista, milloin viimeksi olisin ollut näin innoissani kesästä. Oulu-kesä on kohdellut hyvin. <3

Kommentit

Lähetä kommentti