5 x Berliini


1. Käy kakkukahveilla Cafe Neundreissa, joka tarjoilee vegaanisia kakkuja, smoothieita ja muuta makeaa. En oo missään maistanut näin ihania vegaanisia kakkuja enkä siis itse edes ole vegaani, mutta mun appelsiini-passionjuustokakku ja mango-kaakaokakku olivat siis aivan järkyttävän hyviä molemmat.

2. Nappaa eväät marketista tai take awayna ja pidä piknik puistossa. Tuli aika monet döner kebabit napattua ensimmäisenä päivänä hyväksi todetusta Kebab Kitchenistä, heh.

3. Metsästä aarteita Berliinin kirpputoreilta. Meiltä jäi tällä reissulla sunnuntaikirpparit välistä kun saavuttiin vasta maanantaina, mutta kerettiin koluta muutamat Humanat, Pick’nWeightit ja pari muuta second hand -liikettä. 

4. Ota tumblr-uskottavia kuvia Berliinin cooleilla metropysäkeillä. Meidän visiot ja todellisuus eivät aivan kohdanneet ja kuvasaldo jäi köykäiseksi, mutta otettiin vahinko takaisin valokuvauskopeilla. Kottbusser Tor -metropysäkin vieressä seisova kuvauskoppi palveli meitä hyvin, ja saatiin muutamalla eurolla neljä paperista kuvaa matkamuistoksi. (Maksamaan pystyi myös kortilla. Voitteko uskoa?)

5. Tee päiväretki palatsien, patsaiden ja puutarhojen Potsdamiin, jonne pääsee junalla Berliinistä nopeimmillaan puolessa tunnissa.

Kommentit

Lähetä kommentti